Stichting Buitenwereld
zoekt twee nieuwe
bestuursleden

Stichting Buitenwereld omvat een kinderboerderij en een speeltuin in de gemeente Houten. Gelegen op een zonnige en ruime lokatie, ontvangt Buitenwereld jaarlijks vele duizenden bezoekers uit Houten en de regio, die lekker buiten komen spelen en kennismaken met vele verschillende boerderijdieren. Daarnaast organiseert Buitenwereld regelmatig educatieve activiteiten gericht op natuur, milieu en circulaire economie en evenementen samen met organisaties als NME en Fluit en Kruid. In de komende twee jaar wil Buitenwereld haar sociaal-maatschappelijke positie versterken en verbreden.

De dagelijkse werkzaamheden op de speeltuin en de kinderboerderij worden verzorgd door een vast team van vijf medewerkers, ondersteund door vrijwilligers.

Voor de versterking van haar bestuur zoekt Buitenwereld per direct (onbezoldigd)

  • bestuurslid met HRM-ervaring
  • bestuurslid met projectervaring, functie in overleg

Geïnteresseerden moeten beschikken over ervaring op HRM- en projectmatig gebied. Daarnaast moeten ze hart hebben voor de plek en de functie van Buitenwereld in de samenleving. Kennis van de bestuurlijke dynamiek in de context van een samenleving of de wil om dit eigen te maken, is een pré. In het begin zal de functie 2-4 uur per week kosten, later zal dit naar verwachting ongeveer 2 uur per week zijn.

Reacties kunnen naar:

Sylvia Kiewiet
interim-voorzitter Buitenwereld
voorzitter@buitenwereld.nl