Speeltuin

Kom eens spelen in onze grote speeltuin. We hebben van alles, zowel voor de kleinste als ook voor de wat grotere kinderen. En alles ligt in een mooie groene omgeving! Neem hier een kijkje bij enkele van onze toestellen.

Babyschommel (begeleid)

Hier kan je samen met je baby lekker schommelen. Zie je kind genieten wanneer ze er met haar papa, oma, grote zus, oom of wie dan ook heen en weer gaat.

Draaimolen

Hier kan je samen rond en rond draaien. Ga zo snel als je wil (als dat ook fijn voor de andere kinderen is).

Schommels, schommels en nog meer schommels

Hier kan je zo veel schommelen als je wil. Er is een type schommel voor iedereen. Lekker met z'n allen in de netschommel. Of heel hoog schommelen op een gewone schommel.

Gigantisch speeltoestel

Durf jij ook van de hoge, steile glijbaan te gaan? Op het gigantische speeltoestel is er van alles te doen: klimmen, balanceren, door de tunnel kruipen, glijden en veel meer.

Zand en water

Ga met z'n allen een rivier in het zand maken! De een gaat water pompen en de ander bouwt dammetjes. Emmers en schepjes zijn er genoeg. We missen alleen jou!

Hindernissenbaan

Balans en motoriek oefenen. Wees de snelste op de hindernissenbaan! Let op! De baan wiebelt en slingert.

Zandbak en huisje

Laat je fantasie maar de vrije loop wanneer je hier in de zandbak aan het spelen bent. In het hutje kunnen al je vriendjes en vriendinnetjes lekker genieten van je moddergebak 🙂

Voertuigen

Wil je op de driewieler, de scooter, de tandemfiets of één van de vele andere voertuigen? Dat kan. Rijd maar een rondje op het terrein van Buitenwereld.