Adopteer een varken

Bella

Je kunt Bella adopteren voor €50,- per jaar

Bella is het grootste varken dat we hebben! Ze is geboren in 2018 en kwam bij ons als klein biggetje….. wat ze nu duidelijk niet meer is. Ze heeft 3 hobby’s, haar eerste hobby is eten. Net als Babe en Bacon houdt ze enorm veel van eten.. misschien wel iets té veel…. 

Haar andere hobby is een heerlijk modderbad! Vooral met de warme zomerdagen ligt ze hier de hele dag in. En het leukste spelletje in het modderbad?? Zelf bellenblazen met je neus! Soms schuift ze op zodat Babe en Bacon ook even een plons kunnen nemen, maar het liefst blijft ze lekker languit liggen!

En haar laatste hobby is heerlijk slapen! Na het eten en op koude dagen kruipt ze heerlijk weg in haar stroberg, het enige wat je dan nog ziet is haar neus en het enige wat je dan nog hoort is een heel luid gesnurk.

 

Babe

Je kunt Babe adopteren voor €50,- per jaar

Dit is Babe.
Babe is geboren in 2012 en hobbelt al aardig wat jaar rond op de boerderij. Babe houd heel erg van slapen en eten en dat doet de dus ook het liefste de hele dag. Soms heeft ze zo veel zin in eten dat ze het eten van Bacon op eet. Babe houd ook ongelofelijk veel van knuffelen en borstelen, maar kan soms wel beetje gepikeerd zijn als het niet helemaal gedaan wordt zoals mevrouw het in haar hoofd heeft.

Bacon

Je kunt Bacon adopteren voor €50,- per jaar

Dit is Bacon.
Bacon is geboren in 2012 en loopt al aardig wat jaartjes te knorren hier op de kinderboerderij. het eerste wat Bacon doet zodra je de deuren naar buiten hebt opengegooit is heel snel naar Bella’s hok rennen en kijken of Bella wat etensresten heeft laten liggen. Bella vindt dit meestal niet zo leuk maar durft er eigenlijk niks tegen te doen, ondanks dat ze makkelijk 4x zo groot is. Bacon is ook altijd een heerlijke knuffel kont en is altijd erg blij als we haar hok in komen en lekker met haar gaan borstelen en knuffelen.